Etape si componente ale realizarii ghidurilor chirurgicale by David Ovidiu-Timisoara

Ghidurile chirurgicale pentru inserarea implanturilor din punct de vedere al instrumentarului folosit in timpul operatiei, se pot realiza folosind doua metode:

  1. Folosind trusa ghidata a sistemului (tipului) de implant pe care-l utilizeaza medicul
  2. Fara a folosi trusa ghidata a sistemului (tipului) de implant pe care-l utilizeaza medicul

In primul caz nu este necesara cumpararea sleeve-urilor, acestea fiind furnizate de firmele care vand acel anumit tip de implant.

In al doilea caz, daca doriti sa inserati ghidat orice tip de implant (deci si pe cele care au truse ghidate dar fara cumpararea truselor) este necesara cumpararea sleeve-urilor, acestea fiind din titan, produse de o firma specializata, se pot insa reutiliza. De regula pentru un implant sunt utilizate doua sleeve-uri: inner sleeve si outer sleeve(acest ultim sleeve fiind fixat in ghidul printat).

Daca in locul amprentarii clasice se folosesc scanere intraorale, cele doua etape legate de ghips nu se mai aplica, in locul lor fiind introduse in soft direct fisierele .stl . In acest ultim caz, pentru printarea modelului de studiu pe care va fi incercat ghidul chirurgical se va mai achita inca 150 de lei, suma reprezentand printarea acestui model.

Pentru orice intrebari suplimentare, puteti suna la 0724090880, Dr. David Ovidiu sau puteti accesa https://cbct.ro/ghiduri-chirurgicale/

Preturi manopere ghiduri chirurgicale