Laboratorul de Radiologie Imagistică Medicală X-Ray Digital Ocna Mureș dispune în prezent de un aparat de radiologie digital  Protec PRS 500 F-produs în Germania, an fabricație 2018.

Serviciul de radiologie și imagistică medicală X-Ray Digital Ocna Mureș va pune la dispoziție o serie completă de procedee pentru evaluarea corpului uman în scopuri clinice.

Imagistica și radiologia sunt deosebit de importante în domeniul medical, ajutând la evaluarea, monitorizarea și confirmarea unei afecțiuni într-un mod corect și sigur!

X-Ray Digital Ocna Mureș deține un centru de radiologie-imagistică având toate dotările necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect!

Radiografiile sunt interpretate de medici primari de radiologie și imagistică cu o vastă experiență profesională.

Astfel, pentru a evalua corect o afecțiune și a stabili cel mai bun traseu de tratament, X-Ray Digital Ocna Mureș vă oferă următoarele servicii de radiologie:

RADIOGRAFIE PULMONARĂ

STANDARD

TORACE OSOS

HEMITORACE STANG

HEMITORACE DREPT

STERN

RADIOGRAFIE BAZIN

STANDARD

SPAȚII SACROILIACE

COXOFEMURALE

RADIOGRAFIE CRANIU

P/A + PROFIL

SAF

PIRAMIDĂ NAZALĂ

SA TURCEASCĂ

RADIOGRAFIE MEMBRU SUPERIOR

CLAVICULĂ

SCAPULO-HUMERALĂ

HUMERUS

ANTEBRAȚ/ COT

RADIOCARPIANĂ

MANA

RADIOGRAFIE COLOANĂ

CERVICALĂ

TORACALĂ

LOMBO-SACRATĂ

RADIOGRAFIE MEMBRU INFERIOR

FEMUR

GENUNCHI

GAMBA

GLEZNĂ/ PICIOR

PROTEC  PRS 500 F

PROTEC PRS 500 F , productie  Germania, fabricatie 2018.

Sistemul radiologic complet digitalizat cu masa Bucky și stand vertical pentru radiologia digitală, oferă un mod de lucru sigur și eficient pentru tehnicianul radiolog și o atmosferă confortabilă pentru pacient.

Aparatul poate efectua tehnici radiologice utilizate în Ortopedie-Traumatologie, Chirurgie și Urologie, imaginile  obținute sunt de cea mai înaltă rezoluție, iar dozele de radiație folosite  sunt reduse  datorită tehnicii digitale implementate în cadrul laboratorului de radiologie.